Diensten

Kippenschuur

GCM: kwalitatief maatwerk, snelle levering en goede montage

GCM Constructie & Montage levert diverse diensten en producten voor de meest uiteenlopende bouwprojecten. Al ons werk heeft echter één overeenkomst: Kwaliteit staat voorop.

Met onze jarenlange ervaring zijn we voor veel bouwbedrijven een vaste partner. Of het nu gaat om agrarische bouw of utiliteitsbouw, wij zijn u graag van dienst. Onze staalconstructies worden in eigen beheer geproduceerd, waardoor een snelle en flexibele levering is gegarandeerd.

We kunnen tevens uw dak- en wandbeplating volledig verzorgen en hebben ervaring met de meest uiteenlopende daken of wanden. Door goede contacten met gerenommeerde leveranciers kunnen we u kwaliteit bieden tegen een scherpe prijs, ook op het gebied van isolatie en sandwichpanelen.

Asbestsanering kunnen we eveneens voor u realiseren. Hierbij werken wij samen met ervaren en gecertificeerde partners, zodat u één aanspreekpunt heeft voor uw bouwproject.

Voor zetwerk en metalen profielen beschikken wij over een eigen metaalzetterij met CNC-gestuurde knip,- en kantapparatuur waarbij we uw zetwerk in ieder gewenst profiel kunnen produceren.